Onderneem 't met ATC

Wie het werk heeft, heeft mensen nodig. Inpakkers, verpakkers, orderpickers of postverwerkers. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn handen nodig om het werk te doen. Al met al een hele onderneming om het product bij de klanten te krijgen.

Onderneem het niet alleen, werk samen met ATC.

Steeds meer bedrijven schakelen voor logistieke en andere manuele werkzaamheden ATC in. Laat ATC die gedreven orderpicker leveren, vraag ATC voor inpakkers of hoveniers. ATC heeft gedreven montage en assamblage medewerkers, magazijn en logistiek medewerkers en medewerkers postservice. Stuk voor stuk enthousiaste mensen die gaan voor hun baan.

Lees verder >>>

Karin heeft meer zelfvertrouwen door competentieprogramma van ATC

Karin 47 jaar, ze heeft een LNHO opleiding gedaan, is jong getrouwd en heeft uit haar ( toenmalige) huwelijk 3 kinderen. Ze heeft in het huwelijk niet of nauwelijks gewerkt, wel heeft het echtpaar een restaurant gerund, waarbij het leeuwendeel van het werk op haar schouders rustte. Ze is inmiddels gescheiden en woont alleen. Er is veel strijd geweest om de kinderen. Karin is naar het ATC gekomen om weer ritme, structuur en conditie op te bouwen. Daarnaast wilde de gemeente graag weten hoe het met haar motivatie stond en wat/hoe kansen op de arbeidsmarkt zijn. De gemeente had hierin geen positief beeld van haar. Het traject verliep in het begin inderdaad ook moeizaam, ze had vooral moeite zich aan afspraken te houden. Daar hebben enkele (counseling)gesprekken over plaatsgevonden. lees meer