Soms is afstand nemen goed.

Probeer het maar eens bij een schilderij van Monet of bij een ingewikkeld vraagstuk. Neem wat afstand en gun jezelf een overall view. Dan zie je vaak de dingen in hun onderlinge samenhang en kun je daarna met verfrissende inzichten weer inzoomen.


Als diagnostisch centrum zijn we constant bezig met vernieuwingen en ontwikkelingen en spelen we in op de vragen vanuit de arbeidsmarkt.
ATC gaat uit van het principe dat ieder mens kwaliteiten heeft. Soms duidelijk herkenbaar, soms onbewust aanwezig en niet altijd direct toepasbaar in de huidige arbeidsmarkt. Wanneer mensen een langere periode uit het arbeidsproces zijn weet men vaak wel wat men niet kan, maar moet men weer op zoek naar wat men wel kan.

Lees verder >>>

Henry heeft via het ATC nu een contract voor onbepaalde tijd

Henry 28 jaar, alleenstaande man. Henry heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. In zijn jeugd is een autistische storing en ADHD geconstateerd. Hij heeft een VSO opleiding gedaan en vervolgens allerlei verschillende werkzaamheden verricht van stratenmaker tot dakdekker. Het is hem echter niet gelukt ergens vaste voet aan de grond te krijgen. lees meer